émbar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

émbar

  • paréntah, umumna ti nagara.
  • Surat embaran ngeunaan karantina wilayah nembe pisan diterbitkeun ku pamaréntah.
  • Ka para lurah jeung camat sakota Bandung, mangga émbarkeun masarakat keur naatan protokol kasehatan.

Tingkatan basa[édit]

  • émbar: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.