émbargo

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

émbargo

Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
ngajabel, boh kapal laut, kapal-udara nu boga lawan dina wkatu perang pikeun sawatara waktu atawa salila prang can pérén.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.