émok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

émok

  • cara diuk awéwé Sunda dimana bitis duanana ditikelkeun ka kénca atawa katuhu.
  • Aya sababaraha rupa diuk, salah sahijina nyaéta émok keur awéwé.
  • Bi Sarti tungkul sabari émok di sabeulaheun pun biang.

Tingkatan basa[édit]

  • émok: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.