émut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

émut

  • inget atawa éling.
  • Anjeun émut ka abdi teu?
  • Ani teu émut nanaon saatos tabrakan.

Tingkatan basa[édit]

  • émut: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.