éncag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

éncag

  • nunda barang beurat nu asalna dibawana ditanggung, diais, disuhun, atawa digandong.
  • Sok, éncag keun rangsel di beulah dieu, méh teu cangkeul digagandong waé.
  • Koper téh har diéncagkeun wé kana troli ku petugasna.

Tingkatan basa[édit]

  • éncag: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.