éngklak-éngklakan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

éngklak-éngklakan

  • ngigel bari éngkrég-éngkrégan, disurakan jeung dikeprokan.
  • Dayat nuju ngadangukeun lagu Éngklak-Éngklakan ciptaan Haji Darso.
  • Barudak téh ulinan di buruan bari éngklak-éngklakan tur seuseurian.


Tingkatan basa[édit]

  • éngklak-éngklakan: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.