éntép

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

éntép

  • méréskeun naon-naon ku cara misahkeun sabatur-sabaturna.
  • Mamah miwarang pang éntépkeun baju nu diangkat ti popoéan.
  • Botol-botol nu warnana sarua, diéntépkeun dina rak ngarah rapih.

Tingkatan basa[édit]

  • éntép: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.