éntog

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

éntog

  • sato sabangsa soang (ngaran Latén Cairina moschata) anu boga badan jeung beuheung pondok.
  • Maman diudag ku éntog Pa Haji pédah ngaheureuyan éntogna.
  • Éntog Pa Haji laleungitan lantaran diheureuyan ku Maman.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.