épésméér

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

épésméér

  • biasana diterapkeun ka budak nu téréh ceurik lantaran boga kanyeri saeutik.
  • Éta budak téh meni teu kaopan, piraku kasura waé épésméér pisan.
  • Ajarkeun budak ulah épésméér saeutik-eutik ceurik.

Tingkatan basa[édit]

  • épésméér: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.