éra

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

éra

  • teu wani nembongkeun beungeut lantaran boga salah atawa hina.
  • Ulah matak manéh nyieun urang éra di hareupeun batur!
  • Urang éra rék balik ka imah, ku sabab teu lolos kuliah kedokteran, anu diimpikeun bapa jeung indung urang.

Tingkatan basa[édit]

  • éra: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.