és lilin

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

és lilin

  • és beunang ngagulaan jeung dibentukna jiga lilin maké gagang.
  • Halodo kieu seger mun dahar és lilin.
  • Bahela mah és lilin teh garedé, ayena mah leutik jeung parondok.

Tingkatan basa[édit]

  • és lilin: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.