ésa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ésa

  • hiji, tunggal.
  • Aranjeun kudu paham yen Gusti Allah téh Maha Ésa.
  • Dina basa Indonésia aya paribasa "Ésa hilang, dua terbilang", coba hartikeun ku anjeun.

Tingkatan basa[édit]

  • ésa: basa serapan Indonésia
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.