Agustus

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Agustus

  • bulan ka-8 dina pananggalan Maséhi, lamana 31 poé.
  • Tiap tanggal 17 Agustus, Karang Taruna sok ngayakeun lomba manjat pinang
  • Di bulan Agustus taun 1945, Kota Hiroshima jeung Nagasaki dibom atom ku Sekutu
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.