Citakan:émbohan -man

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kecap barang [su]

émbohan -man ([[{{{1}}}]] + -man) Wiktionary:Proléksém panyebut