G

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

G

  • aksara katujuh dina alfabét, kagolong dina aksara paéh. Bisa ditulis ku aksara leutik atawa gedé.
  1. tanda mobil atawa motor di Pekalongan.
  2. gram.
  • Mobil plat G di hareupeun imah Pa Doni ngahalangan jalan.
  • Sababaraha g tarigu ditambahkeun kana adonan bala-bala.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.