HR

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

HR

  1. gorobag keur ngangkutan sapi atawa munding anu jadi bagian ti kereta api anu boga rém tangan
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.