Hongkong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Hongkong

  • (basa Cina) palabuan anu kawangikeun
  • bagéan daérah administratif dihandapeun pamaréntahan Cina