Citakan nu panglobana dipaké (ditransklusikeun)

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 25 Pébruari 2021 18.21. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Citakan:su‏‎ (dipaké di 1.073 kaca)
  2. Citakan:sunda‏‎ (dipaké di 998 kaca)
  3. Citakan:-def-‏‎ (dipaké di 949 kaca)
  4. Citakan:kamus‏‎ (dipaké di 562 kaca)
  5. Citakan:kurung‏‎ (dipaké di 514 kaca)
  6. Citakan:nomina‏‎ (dipaké di 482 kaca)
  7. Citakan:-nomina-‏‎ (dipaké di 455 kaca)
  8. Citakan:-k b-‏‎ (dipaké di 332 kaca)
  9. Citakan:tarjamahan‏‎ (dipaké di 277 kaca)
  10. Citakan:(‏‎ (dipaké di 276 kaca)
  11. Citakan:)‏‎ (dipaké di 274 kaca)
  12. Citakan:lien‏‎ (dipaké di 267 kaca)
  13. Citakan:trad-‏‎ (dipaké di 267 kaca)
  14. Citakan:id‏‎ (dipaké di 264 kaca)
  15. Citakan:tarjemahan‏‎ (dipaké di 238 kaca)
  16. Citakan:verba‏‎ (dipaké di 208 kaca)
  17. Citakan:adjektiva‏‎ (dipaké di 202 kaca)
  18. Citakan:-verba-‏‎ (dipaké di 189 kaca)
  19. Citakan:-adjektiva-‏‎ (dipaké di 187 kaca)
  20. Citakan:-k s-‏‎ (dipaké di 87 kaca)
  21. Citakan:-k k-‏‎ (dipaké di 77 kaca)
  22. Citakan:en‏‎ (dipaké di 52 kaca)
  23. Citakan:-‏‎ (dipaké di 46 kaca)
  24. Citakan:adverb‏‎ (dipaké di 37 kaca)
  25. Citakan:-syn2-‏‎ (dipaké di 36 kaca)
  26. Citakan:-syn-‏‎ (dipaké di 35 kaca)
  27. Citakan:-adverb-‏‎ (dipaké di 34 kaca)
  28. Citakan:s‏‎ (dipaké di 31 kaca)
  29. Citakan:numeralia‏‎ (dipaké di 30 kaca)
  30. Citakan:-numeralia-‏‎ (dipaké di 21 kaca)
  31. Citakan:-k bl-‏‎ (dipaké di 18 kaca)
  32. Citakan:Softredirect‏‎ (dipaké di 15 kaca)
  33. Citakan:hanca‏‎ (dipaké di 12 kaca)
  34. Citakan:wotd‏‎ (dipaké di 10 kaca)
  35. Citakan:sa‏‎ (dipaké di 9 kaca)
  36. Citakan:minangkabau‏‎ (dipaké di 9 kaca)
  37. Citakan:min‏‎ (dipaké di 9 kaca)
  38. Citakan:-min-‏‎ (dipaké di 9 kaca)
  39. Citakan:-k v-‏‎ (dipaké di 9 kaca)
  40. Citakan:émbohan -an‏‎ (dipaké di 8 kaca)
  41. Citakan:Wikipedia‏‎ (dipaké di 8 kaca)
  42. Citakan:indonésia‏‎ (dipaké di 8 kaca)
  43. Wiktionary:Proléksém panyebut‏‎ (dipaké di 7 kaca)
  44. Wiktionary:Proléksém panglaku‏‎ (dipaké di 7 kaca)
  45. Citakan:kat:basa‏‎ (dipaké di 7 kaca)
  46. Wiktionary:Proléksém pamilang‏‎ (dipaké di 6 kaca)
  47. Citakan:konjungsi‏‎ (dipaké di 6 kaca)
  48. Citakan:-k a-‏‎ (dipaké di 6 kaca)
  49. Citakan:-konjungsi-‏‎ (dipaké di 5 kaca)
  50. Citakan:pronomina‏‎ (dipaké di 5 kaca)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).