Ékspor kaca

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anjeun bisa ngékspor téks jeung jujutan éditan hiji kaca atawa sababaraha kaca nu dirapet na sababaraha XML. Jaga, ieu bisa diimpor ka wiki séjén nu ngajalankeun parabot leuleus MediaWiki, najan kiwari can aya fitur nu bisa ngarojong hal ieu.

Pikeun ngékspor kaca, asupkeun judulna na kotak di handap, sajudul per baris, lajeng pilih naha anjeun vérsi kiwari katut vérsi heubeulna (kaasup jujutanana), atawa ukur vérsi kiwari katut émbaran ngeunaan éditan ahir.

Dina kasus nu kadua, anjeun bisa ogé migunakeun tumbu, misalna Husus:Export/Maung pikeun artikel Maung.