Daptar alamat IP jeung pamaké nu dipeungpeuk

Luncat ka: pituduh, paluruh
Téang pamaké nu dipeungpeuk
Kaca mimitiKaca saacanaKaca salajengnaKaca tung-tung
Cap titimangsa Udagan Kadaluwarsa Kuncén nu meungpeuk Paraméter peungpeukan Alesan
9 Pébruari 2006 17.23 130.179.29.151 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.47 62.253.96.40 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.31 83.92.133.208 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.30 83.92.133.19 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.30 81.169.180.180 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.28 63.19.151.113 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.28 152.163.100.198 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.27 212.112.232.175 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.27 145.97.39.140 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.01 141.76.1.122 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
14 Oktober 2005 00.01 141.76.1.121 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
13 Oktober 2005 21.52 129.234.4.76 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
13 Oktober 2005 06.31 137.155.211.15 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
5 Oktober 2005 06.32 68.32.224.128 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
5 Oktober 2005 06.21 24.253.140.156 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
5 Oktober 2005 06.21 69.231.143.133 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
5 Oktober 2005 06.21 209.114.99.138 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
5 Oktober 2005 06.18 81.9.19.22 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
4 Oktober 2005 23.24 67.19.70.180 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
30 Séptémber 2005 01.00 195.225.176.35 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 23.48 66.93.170.242 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 23.48 195.137.213.113 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 23.47 193.219.28.149 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 06.27 131.175.189.134 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 06.11 80.190.250.139 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 06.06 70.179.160.19 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.59 64.230.18.79 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.59 64.246.50.101 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.59 213.203.214.130 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.59 164.8.213.91 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.58 83.233.27.60 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.58 212.218.64.68 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.58 195.169.149.213 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.53 82.94.251.206 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.52 69.13.252.34 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.52 212.112.235.78 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.52 194.25.9.105 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.52 192.42.113.248 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.51 80.237.206.93 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
18 Séptémber 2005 05.51 209.221.193.39 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
15 Séptémber 2005 06.10 81.169.174.240 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
15 Séptémber 2005 06.10 62.197.40.155 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
15 Séptémber 2005 06.09 212.112.242.159 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
15 Séptémber 2005 06.09 213.239.194.175 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
11 Séptémber 2005 07.06 69.61.21.50 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
11 Séptémber 2005 06.04 220.161.154.90 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
6 Séptémber 2005 05.16 69.25.60.210 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
5 Séptémber 2005 03.01 85.12.2.57 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
5 Séptémber 2005 01.50 72.20.3.58 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
2 Séptémber 2005 05.24 81.30.210.182 (obrolan) tanpa wates   nyieun akun ditumpurkeun Auto-added for persistent vandalism; possible open proxy.
Kaca mimitiKaca saacanaKaca salajengnaKaca tung-tung