Statistik

Statistik kaca
Halaman eusi3.522
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
4.670
Berkas nu geus diunjal1
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wiktionary mimiti dibuka19.800
Rata-rata éditan unggal kaca4,24
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)2.334
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
5
Bot (daptar anggota)7
Kuncén (daptar anggota)1
Pengurus antarmuka (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)0
Paneueul (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Kata-kata di semua halaman konten113.605