Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Halaman eusi778
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
1.800
Berkas nu geus diunjal1
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wiktionary mimiti dibuka12.483
Rata-rata éditan unggal kaca6,93
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)1.705
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
3
Bot (daptar anggota)7
Kuncén (daptar anggota)2
Pengurus antarmuka (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages17.807
Pesan massal dalam antrian0