Tag

Jump to navigation Jump to search

Ieu kaca ngandung daptar tag nu bisa ditandaan ku pakakas lemes kana hiji éditan di handap hartina.

Ngaran tagPidangan di daptar parobahanDéskripsi lengkep atawa hartiSumberHurung?Parobahan kalawan tag
mobile editÉditan sélularÉditan dijieun tina sélulér (wéb atawa aplikasi)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya43 parobahan
mobile web editÉditan wéb HPÉditan dijieun tina situs wéb sélulérDitangtukeun ku pakakas lemesEnya43 parobahan
HHVMHHVMRevisions made with the HipHop Virtual Machine enabled instead of the Zend PHP interpreter (expected to improve performance, tagged for debugging/analysis)Ditangtukeun ku pakakas lemesTeu10 parobahan
massmessage-deliveryMassMessage deliveryMessage delivery using Extension:MassMessageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya6 parobahan
visualeditorÉdit visualDisunting dengan penyunting visualDitangtukeun ku pakakas lemesEnya5 parobahan
mw-new-redirectPengalihan baruSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
mw-rollbackPengembalianSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1 parobahan
mw-undoPembatalanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1 parobahan
T144167T144167Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
meta spam idmeta spam idDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
blankingblankingDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
emojiEmojiUsed by global abuse filter 110.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
ntsamr (global)ntsamr (global)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-contentmodelchangeparobahan modél konténPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-removed-redirectMenghapus pengalihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-blankPengosonganSuntingan yang mengosongkan halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-replacePenggantianSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-needcheckPenyunting visual: PeriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-switchedVisual edit: BeralihPengguna mulai menyunting dengan editor visual lalu mengubahnya menjadi editor teks wiki.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-wikitextSuntingan sumber 2017Suntingan menggunakan penyunting teks wiki 2017Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mobile app editÉditan sélulérÉditan anu tina aplikasi mobileDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
android app editAndroid app editEdits made from mobile app for AndroidDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
ios app editiOS app editEdits made from mobile app for iOSDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan