Juni

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Juni

  • bulan kagenep dina pananggalan Maséhi, lamana 30 poé.
  • Dina bulan Juni bakal aya Pa Présiden sumping ka bumi.
  • Tim bola urang tanding jeung Pérsija bulan Juni.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.