Kapahung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

Kapahung

  • kaayaan anu kapaksa teu bisa balik deui katempat nu dituju kusabab aya halangan di jalan.