Katolik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Katolik

(file)
  • sabagian tina agama Nasrani, anu dipingpin ku Paus anu aya di Vatikan.
  • Puseur agama Katolik aya di Vatikan.
  • Di Indonésia, agama Nasrani anu diaku nyaéta Protéstan jeung Katolik.

Tingkatan basa[édit]

  • Katolik : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.