Keprok

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Keprok

  • ngaran jeruk sajenis jeruk garut
Kecap pagawéan [su]

Keprok

Émprak tapi dampal leungeuna dikewungkeun

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.