Kristen

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Kristen

  • agama umatna Nabi Isa atawa Yésus; Nasrani.
  • Agama Kristen nyaéta salah sahiji agama anu diaku di Indonésia.
  • Urang Kristen ngarayakeun Natal unggal tanggal 25 Désémber.

Tingkatan basa[édit]

  • Kristen : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]