Lemér

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

Lemér

  • kaayaan anu begang jeung lembék
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.