Méi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Méi

  • bulan kalima dina pananggalan Maséhi, lamana 31 poé.
  • Tanggal 1 Méi katelah ku ayana Poé Buruh.
  • Ahir bulan Méi Sarah rék angkat kuliah ka Inggris.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.