MIG

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

MIG

  1. anu lamun dina cangkéng kapal udara aya tulisana # hartina kapal udara nu dijieun ku Rusia beunang nyiptakeun dua urang sarjana nyaeta Mikoyan jeung Mikhail Gurevich
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.