Madam

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Madam

  • istilah basa Perancis, nuduhkeun ka wanoja anu geus kawin.
  • Madam, tuh tingal gawéan mereskeun imah ku Mahmud kalah beuki goréng!
  • Pagawéan administrasi VOC digawékeun ku Madam éta.

Tingkatan basa[édit]

  • madam: basa serapan Perancis
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.