Minggu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Minggu

  • ngaran poé nu lilana tujuh poé sok disebut ogé Ahad.
  • Di Tegalega poé Minggu sok loba jelema keur olahraga.
  • Pa RT ngabagikeun bantuan sosial engke poé Minggu di kantor kelurahan isuk-isuk.

Tingkatan basa[édit]

  • Minggu : kecap serapan tina basa Portugis
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.