Nagarakertagama

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

Nagarakertagama

  • karya sastra anu ditulis ku Empu Prapanca, anu nyaritakeun kakawasaan jeung kajayaan Prabu Hayam Wuruk di karajaan Majapait.
  • Nagarakertagama kaasup ka salah sahiji paninggalan sajarah Indonesia anu pangmahsyurna.
  • Ayeuna naskah Negarakertagama disimpen di Perpustakaan Nasional Républik Indonésia.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.