Obrolan pamaké:202.73.116.115

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mun teu salah mah ieu téh Kang Durahman, nya?

Kang Dur, pami tiasa mah ngadamel rekening heula, supaya sadaya kontribusi Kang Dur kacatet di Wiktionary (jeung proyék sawargi lianna, mun Kang Dur aya minat ogé), sareng supaya urang apal, mana waé kontribusi urang.

Kanggo ngadamel rekening, mangga klik tumbu (link) nu aya di juru luhur lebah katuhu. Hatur nuhun, Kandar 04:26, 7 Jun 2005 (UTC)


Ieu mangrupa kaca sawala pikeun pamaké anonim anu can nyieun akun, atawa anu henteu maké. Ku kituna kapaksa make alamat IP pikeun nyirikeun anjeunna. Alamat IP ieu bisa dipaké ku sababaraha jalma. Lamun anjeun salasahiji pamaké anonim sarta ngarasa aya koméntar nu teu pakait geus ditujukeun ka anjeun, mangga nyieun akun atawa asup log sangkan teu pacorok jeung pamaké anonim lianna.