Obrolan pamaké:Irwangatot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kang Iwan, dina citakan sub2 judul, tumbu ngeditna lepat kalah nyambung ka ngedit citakanana. Pan kedahna mah numbu ka ngedit subbabna. Nuhun. --Kandar 03:04, 7 Séptémber 2007 (UTC)