Pamaké:CarsracBot

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot / meta:Steward_requests/Bot_status

  • User:CarsracBot is a pure interwiki bot, using PyWikipedia framework!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized Wikipedias (like li, zea, als, yo)
  • User:CarsracBot is flagged on several wikis, see that list...


100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

17 April 2021

  • A dinamis 05.57 +40136.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k s-|su}} '''dinamis''' * sipatna keur boga tanaga kuat oge teu cicing {{tarjemahan}} {{(}} * {{id}} : {{trad-|id|dinamis}} {{)}} === Conto Kalimah === * ''...
  • A deungeun 05.54 +55536.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k b-|su}} '''deungeun''' * dahareun nu pungsina jadi salengkepna nu rék didahar jeung kéjo deungeun-deungeun, jelema nu lain baraya teu saturunan tapi sa...
  • A deukeut 05.50 +47636.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k s-|su}} '''deukeut''' * lamun dibandingkeun sipatna teu pajauh ngadekeutan, kaayaan ngahaja hayang jadi padeukeut === Tingkatan basa === * '''deukeut'''...
  • A daun 05.43 +48336.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k b-|su}} '''daun''' * bagean tutuwuhan warna hejo dina tatangkalan kaasup penting hubunganana jeung cahaya panonpoe dangdaunan, rupa-rupa kabeh jenis daun...
  • A daulat 05.39 +41136.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k s-|su}} '''daulat''' * kecap nu hartina salamet atawa bagja kadaulatan, sipatna kakawasaan anu aya di rakyat {{tarjemahan}} {{(}} * {{id}} : {{trad-|id|...
  • A datang 05.35 +47036.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k k-|su}} '''datang''' * jelema kaayaan nyamperkeun ka urang ngadatangan, urang nu keur nyamperkeun ka batur === Tingkatan basa === * '''datang''' : basa...
  • A data 05.20 +35136.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k b-|su}} '''data''' * naon bae nu sipatna dibikeun {{tarjemahan}} {{(}} * {{id}} : {{trad-|id|data}} {{)}} === Conto Kalimah === * '''data''': data penting...
  • A dasar 05.16 +49136.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k b-|su}} '''dasar''' * bagean hiji barang nu aya di handap oge boga pungsi nahan bagean luhur dadasar, kagiatan dagang nu barangna dibayakkeun di handap d...
  • A dangu 05.11 +49636.71.235.68 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k k-|su}} '''dangu''' * lemesna déngé maké ceuli pikeun bisa nyaho aya sora. ngadangukeun, ngalakukeun kagiatan pikeun bisa nyaho aya sora === Tingkata...

12 April 2021

  • A bérés 12.04 +519180.253.3.86 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k k-|su}} '''bérés''' * puguh cara susunanana dina nempatkeun barang. bébérés, ngalakukeun kagiatan pikeun puguh ogé bener dina sagala-galana === Ti...
  • A béré 11.51 +498180.253.3.86 obrolanNyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k k-|su}} '''béré''' * kecap nu asup kana pagawéan hartina mindahkeun anu tadina sorangan jadi ka nu sejen pikeun dipimilik. méréan, jelema anu minden...


100 nieuwste artikelen