Pamaké:Hydriz

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan Babel Pamaké
en-N This user has a native understanding of English.
zh-Hans-N 简体中文是这位用户的母语
zh-Hant-3 這位使用者會進階水準的 繁體中文
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Pamaké dumasar basana

Hi, I am Hydriz. Please visit my userpage on Meta for more information about me.

Wiki statistics[édit]

Number of pages 2.074
Number of articles 1.025
Number of uploaded files 1
Number of registered users 1.785
Number of active users 3
Number of admins 1
Number of total edits 12.954