SMP

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Indonésia[édit]

Kecap barang

SMP

  1. singketan ti Sekolah Menengah Pertama.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.