Talun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Talun nyaéta hiji kebon anu dipelakan tatangkalan atawa tutuwuhan anu ngabogaan umur panjang.