a

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Hurup

hurup leutik a; hurup gedé A

Kecap sesebutan

a

Open book 01.svg Kecap banda

  1. Aksara mimiti dina alfabet
  2. Pondokna tina are. 1 are = 100m2
  3. Sahiji-hijina; Lawon teh 5m a Rp.50
  4. Kagungan (kawi); Arjuna apuputra Abimanyu
  5. Ngalakukeun (kawi); Prabu Salya kasoran ing ayuda
  6. Nuduhkeun pangarep-ngarep (kawi); Mugia tinekanan sapaneja
  7. Nuduhkeun harti sabalikna (latin); asosial

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap banda

  1. hurup mimiti abjad Indonésia;
  2. ngaran hurup a;
  3. ciciri mimiti dina susunan (mutu, peunteun, jsb)
  4. nada kagenep dina tangga nada C mayor

Basa Portugal

Open book 01.svg Kecap banda

  1. pikeun; ajang; ka.

Basa Inggris

Open book 01.svg Kecap banda

  1. sasiki; sahiji; saurang.