a

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

a dina basa sunda ngandung sababaraha arti diantarana

Kecap Barang[édit]

a[édit]

  1. Aksara kahiji dina alfabet
  2. Pondokna tina are. 1 are = 100m2
  3. Sahiji-hijina

Conto Kalimah[édit]

Lawon teh 5m a Rp.50

a (kawi)[édit]

  1. Kagungan
  2. Ngalakukeun
  3. Nuduhkeun pangarep-ngarep

Conto Kalimah[édit]

  1. Arjuna apuputra Abimanyu
  2. Prabu Salya kasoran ing ayuda
  3. Mugia tinekanan sapaneja

a (latin)[édit]

Nuduhkeun harti sabalikna

Conto Kecap[édit]

asosial