aéb

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

aéb

  • hina, teu pantes.
  • Hus, ulah ngomongkeun aéb manéhna.
  • Ngomongkeun aéb batur matak mawa dosa ka diri sorangan.

Tingkatan basa[édit]

  • aéb: basa serapan Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.