abab

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

abab

abab

  1. hawa ambekan anu kaluarna tina irung atawa tina sungut, mun huntu langka diberesihan ababna sok bau.

Conto Kalimah[édit]

Ngaheungheum kapol kadinya ambeh teu bau abab.