abang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Kecap barang[édit]

abang[édit]

Akang, kaka (sesebutan ka urang Jakarta/Batawi)

Conto Kalimah[édit]

Abang Amat geus lila ngumbara di Cianjur

abang[édit]

beureum

Conto Larapan[édit]

  1. Tanah Abang
  2. Abang Putih