ablag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

  • ngablag: ngemplong, muka wae
Conto: Ulah diantepkeun sina ngablag kitu lawang teh.
  • ublug-ablag: lega
Conto: Di Kalimantan mah tanah teh masih keneh ublug-ablag