ablag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

ablag

  1. teu meundeut; jandéla, panto ngarablag teu dipeundeutkeun.