abonemén

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

abonemén

  1. ngalanggan
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]