abong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Ugeran[édit]

abong, abong-abong, abong deui, abong kena[édit]

kecap nu sok dikedalkeun lamun aya hal nu karasana teu merenah, teu pantes atawa teu hade abong usum sagala mahal, nawarkeun teh teu kira-kira

babasan[édit]

abong biwir teu diwengku, abong letah teu tulangan hartina jelema nu ngomongna sakarep-karep

abong deui[édit]

barang bere teh bet ngan sasiki

abong kena[édit]

kena-kena abong kena geus beunghar, teu nanya-nanya acan