abrag

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Kecap Kayaan[édit]

abrag[édit]

kasar (Weweg dipan teh ieuh, ngan pagaweana we abrag pisan )

abrag-abragan[édit]

ajrug-ajrugan (Barang eta budak ditembongkeun cocoan, tuluy wae abrag-abragan atoheun)