abreg

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Kecap Pagawean[édit]

abreg, ambreng, ngambreng[édit]

daratang babarengan (Basa Haji Udin datang ti Mekah, nu narepungan munggah ngambreg)