abrug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

abrug

  1. teu daék cicing sakapeung bari ajrug-ajrugan
    Paingan atuh abrug-abrugan domba téh, da tiporos.