abrul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kecap Pagawean[édit]

abrul, ngabrul[édit]

ka luar atawa indit babarengan

Conto Kalimah[édit]

Ku sabab hade sorena, nu rek lalajo ngadu langlayangan mani ngabrul

abrul-abrulan[édit]

laleumpang babarengan teu puguh nu dijugjug

Conto Kalimah[édit]

Nu rek darere[ teh abrul-abrulan ka ditu ka dieu beakeun pibuateun

Kecap Barang[édit]

abrulan[édit]

aleutan nu ngabring

Conto Kalimah[édit]

abrulan nu tadi teh sihoreng anu tas kerjabakti